wsi-logo

Mindful Yoga

Mindful Yoga: is een combinatie van yogaoefeningen die het lichaamsbewustzijn vergroten waardoor er ruimte komt voor mindfulness oefening die doorwerken op concentratie en aandacht.

Dit geeft inzicht in hoeveel we in de automatische piloot leven en hoe gewoontes en patronen een groot stuk van ons leven invullen en zelfs bepalen. Het gaat er niet om dat we deze gewoontes gaan veranderen maar dat we inzien dat we deze zelf in stand houden. En vooral dat we een keuze hebben om er niet langer in mee te gaan waardoor ze minder invloed op ons hebben en soms geheel worden los gelaten.

Je gaat i.p.v. in je hoofd, in je lijf en gevoel leven!!the zenzone dame zittend

+++ Power Yoga+++ KettleBell en TRX trainingen in Small Group PT cursussen +++ Warren's hulp initiatief +++ Hatha Yoga +++ Onze sandwiches zijn vanaf heden van het Vlaams Broodhuys +++ Klim jezelf naar de top +++ Prana Yoga +++ Voor iedereen, voor elk budget +++ Lekker stoom afblazen in de sauna +++ Mindfull Yoga +++ Je weer helemaal fit trainen? +++ Yoga / Tai Chi / Pilates in de avond en op zondagochtend +++ Iyengar Yoga +++ Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag van 6.55 tot 22.00 uur; Zaterdag van 8.55 tot 17.00 uur en zondag van 7.55 tot 17.00 uur