wsi-logo

Over Warren's Sportinstituut

Al 30 jaar een begrip!

Op 13 november 1987 begon Martin Warren op 22 jarige leeftijd met het opstarten van Warren's Sportinstituut.

Vanuit zijn studie (CIOS) en zelf als aktief sporter ging hij zich specialiseren in medische fitness en sportgerichte krachttraining. Fitness, wat geen doel op zich, maar middel tot hoort te zijn, was en is nog steeds de basis van dit vooruitstrevende fitnesscentrum, waar verantwoord sporten prioriteit nummer 1 is. Door zich steeds verder te specialiseren en continu te verbeteren vanuit zijn basisgedachten, is er een samenwerking ontstaan met bijna alle fysiotherapeuten, artsen en ziekenhuizen in de regio. Hij bouwde aktief aan een kwalitatief hoogwaardig fitnesscentrum dat nu is uitgegroeid tot "het" multifunctionele fitnesscentrum in Hellevoetsluis.

Train Good, Feel Better is een manier van denken en leven. En dat merk je aan alles.


 

Van droom naar Sportinstituut

warren-s-sportinstituut

Door de jaren heen heeft Warren's Sportinstituut altijd z'n basisgedachten vastgehouden door kwaliteit boven kwantiteit te plaatsen. Alles altijd gebaseerd op een beleidsvisie met interne normen en waarden. Dat betekent continu veranderen, vernieuwen en verbeteren. Hoog klantvriendelijkheidsgehalte wat in het gehele bedrijf als 2e natuur een "Cheers-" gevoel geeft aan de klant.


BOV Trofee...Mooi! Maar jouw lach zegt méér!

 

beste-ondernemers-visie-trofee

Warren's Sportinstituut won de Ondernemersprijs Beste Ondernemers Visie...

Daar waren en zijn wij meer dan trots op. De B.O.V. trofee, werd op 7 maart 2001 uitgereikt aan Martin Warren.
De trofee - De titel Beste Ondernemers Visie bewijst dat een organisatie imposante resultaten kan neerzetten en over de nodige kwaliteiten beschikt. Daarnaar verwijzen ook de elementen in de trofee Entrepreneur Of The Year. De stijgende lijn van het staafdiagram in de trofee duidt op winst, groei en succes die horen bij een winnende ondernemer.  De twee bogen die naar elkaar reiken om een cirkel of oog te vormen, symboliseren inzicht, visie en samenwerking. Stuk voor stuk vereisten voor een geslaagd ondernemerschap en doeltreffend modern management. Maar waar het bij ons werkelijk omdraait ben jij! Alleen als jij je lekker voelt, hebben wij ons doel weten te bereiken.

De beoordeling van de jury:

Warren's Sportinstituut rekent rigoreus af met de vooroordelen van sportscholen. Onder het motto dat fitness geen doel op zich is, maar een onderdeel van gezond leven, houdt het sportcentrum zich verre van prestatieverhogende middelen en zijn roken en alcohol taboe binnen het gebouw. Voor Martin Warren en zijn 23 medewerkers is klantvriendelijkheid een tweede natuur, waardoor een bezoek aan Warren's Sportinstituut een Cheers-gevoel oproept. De op interne normen en waarden gebaseerde beleidsvisie wordt ook extern gecommuniceerd. Verantwoord sporten is de boodschap van Warren's Sportinstituut. Een ledenmagazine, de website en free publicity zijn voorbeelden waarmee het bedrijf aan de weg timmert. Ook wordt aandacht besteed aan maatschappelijke doelen, waaronder Sophia's Kinderziekenhuis. Dat de communicatieaanpak succesvol is, blijkt uit de groei van het ledental. In twee jaar tijd steeg het aantal leden met 300%. De jury concludeert dat de onderneming de branche ver vooruit is en een trend zet in deze moderne markt. Reden genoeg om de regionale B.O.V.-trofee aan directeur Martin Warren te overhandigen.

 

+++ Power Yoga+++ KettleBell en TRX trainingen in Small Group PT cursussen +++ Warren's hulp initiatief +++ Hatha Yoga +++ Onze sandwiches zijn vanaf heden van het Vlaams Broodhuys +++ Klim jezelf naar de top +++ Prana Yoga +++ Voor iedereen, voor elk budget +++ Lekker stoom afblazen in de sauna +++ Mindfull Yoga +++ Je weer helemaal fit trainen? +++ Yoga / Tai Chi / Pilates in de avond en op zondagochtend +++ Iyengar Yoga +++ Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag van 6.55 tot 22.00 uur; Zaterdag van 8.55 tot 17.00 uur en zondag van 7.55 tot 17.00 uur