BIOCIRCUITâ„¢

Persoonlijke doelen behalen
In het BioCircuit kunnen programma’s worden getraind, gericht op persoonlijke doelstellingen. “Bij ons zijn er altijd een of meerdere trainers aanwezig om je te helpen, dus je krijgt persoonlijke begeleiding. We ondervinden samen met onze klanten hoe zij het beste hun doelen kunnen behalen. Samen met de trainer kies je het programma dat het beste bij jou en jouw trainingsdoelstellingen past. Het programma werkt simpel en volautomatisch waardoor het trainen makkelijk, leuk en effectief is.

Uniek systeem
De weerstand in de toestellen wordt geleverd door een uniek systeem dat oorspronkelijk werd ontwikkeld voor de NASA om astronauten in de ruimte de voordelen van krachttraining te laten ervaren. Door deze methode kun je op een veilige maar zeer effectieve manier trainen op je eigen niveau.

Hoe werkt het?
Je wordt eerst getest en aan daarvan wordt jouw persoonlijke trainingsschema samengesteld. Je begint met fietsen om op te warmen en zo schuif je steeds door naar het volgende apparaat. Doordat je ingelogd bent op het systeem ‘weet’ het apparaat wie er traint en wat je moet doen. Alles wordt volautomatisch geregeld. Door de wisselingen heb je steeds een moment rust.

De ervaringen en resultaten die onze klanten hebben sinds het circuit hier is neergezet zijn heel positief.