Ioniserende luchtreiniging
in de relaxruimte

Ioniserende luchtreiniging
in de fitnessruimtes

Ioniserende luchtreiniging
in de kleedruimtes

Ioniserende luchtreiniging
in de zenzone (yoga)

Veilig sporten dankzij ioniserende luchtreiniging

Warren’s sportinstituut beschikt over een uniek systeem dat 97% van alle virussen elimineert!

Veilig sporten kan doordat de lucht in onze ruimtes gereinigd worden met behulp van ionisatie. Natuurlijk zijn onze kleedruimtes ook voorzien van het health+ luchtzuiveringssysteem. De bij ons gebruikte technologie verwijdert alle deeltjes in de lucht en 97 procent van alle virussen.

Ons health+ luchtzuiveringssysteem maakt gebruik van twee technologieën: via zogeheten high density ionisatie worden de allerkleinste deeltjes uit de lucht verwijderd. Dit houdt in dat deeltjes via een ionisator een negatieve lading krijgen, waarna deze op de grond vallen of deels door een positief geladen collectorplaat uit de lucht worden verwijderd.

De tweede technologie is door een combinatie van een filter en ionisatie waardoor de lucht gezuiverd en ververst wordt. Hiermee wordt zelfs 99,99 procent van alle virussen uit de lucht gehaald.

Ons systeem werkt ook effectief tegen aerosolen in de lucht. Die spelen volgens deskundigen een belangrijke rol in de verspreiding van Covid 19, met name in binnenruimtes.

Kortom; u sport bij Warren veilig en verantwoord waarbij wij het uiterste doen voor úw en onze gezondheid.

Wilt je meer weten of komen kijken? Kom gerust vrijblijvend lang, je bent van harte welkom!