EEN PERSONAL TRAINER, OOK VOOR JOU.

Altijd al eens willen ervaren wat een personal trainer voor jou kan betekenen bij het verbeteren van jouw GEZONDHEID?

 • verbeter immuunsysteem & weerstand
 • verlaag vetpercentage
 • verhoog vitaliteit
 • wordt fitter en energieker

JA IK WIL GRAAG MEER WETEN

CAPTCHA afbeelding

Personal Training geeft meer voldoening, plezier en resultaat!

Je hebt vast wel eens over personal training gelezen; bekende Nederlanders zijn er zo’n tien jaar geleden al mee begonnen. Betere prestaties en een gezondere levenswijze komen volgens deze groep door hun Personal Trainer. In Amerika en Engeland is het al jaren de normaalste zaak van de wereld en is personal training inmiddels voor iedereen weggelegd. Het is voor hen slechts een kwestie van prioriteiten stellen.

Ook in Nederland is personal training tegenwoordig niet meer weg te denken in veel sportcentra. Een Personal Trainer ondersteunt je bij het verbeteren van je prestaties en adviseert je bij het vaststellen van een verantwoorde en gezonde lifestyle. Personal training is bedoeld voor iedereen die een extra zetje in de rug nodig heeft.Dit kan alleen omdat je met personal training tijdens de trainingssessies honderd procent persoonlijke aandacht krijgt, zodat je nu dichter bij je doelen kan komen.

Het gehele gebeuren rondom personal training hebben wij de afgelopen jaren op de voet gevolgd. Wij zijn tot de conclusie gekomen dat het nu ook tijd is om binnen Warren’s Sportinstituut met deze fantastische extra service te gaan beginnen. Eerst willen wij het één en ander nader toelichten. Vragen zoals; wat is personal training, wat zijn de voordelen en voor wie is deze vorm van trainen geschikt? Op deze vragen en meer krijg je in dit stuk antwoord.

Een stapje verder!
Ieder mens is anders. Om die reden krijg je bij Warren’s Sportinstituut een persoonlijk trainingsprogramma. Na een aantal weken wordt dit programma herzien, daarbij krijg je instructies van onze trainers. In die tussentijd wordt er een zekere discipline van je verwacht, je gaat namelijk individueel trainen. Voor veel mensen is dit de ideale vorm van begeleiding, je bent dan erg zelfstandig, je hebt discipline en je zal jouw doelen bereiken.

Het is ons niet ontgaan dat er ook een aantal leden zijn die net die extra begeleiding en gerichte expertise nodig hebben om frequent te blijven sporten en om hun doel te bereiken. Deze zullen zich meer herkennen in het ‘smokkel’-verhaal. Je gaat wel, maar her en der ‘vergeet’ je een apparaat. Of pas je de intensiteit aan. Ook kun je te maken hebben met het ‘vermoeidsheideffect’, dan gaat je lichaam, naarmate de oefeningen zwaarder aanvoelen, compensatiebewegingen maken. Compenseren leidt tot incorrecte bewegingen, die het gewenste effect verminderen of zelfs teniet doen. Het is helaas onmogelijk om je bij al je bezoeken en verschillende oefeningen optimaal te begeleiden. Het fitnessteam begeleidt je binnen haar vermogen en geeft je tips en aanwijzingen wanneer zij dit nodig achten en wanneer je daar naar vraagt. Daar ben je gelukkig al jaren tevreden over en dit gaan we ook zo houden!

De Personal Trainer komt om de hoek kijken wanneer je wil dat jouw persoonlijke doelstelling altijd centraal staat gedurende je bezoek aan het sportinstituut. De Personal Trainer ziet er daadwerkelijk op toe dat u je realistische persoonlijke doelen kunt gaan bereiken. De contactmomenten zijn langer (ongeveer een uur), intensiever en mogelijk vaker per week! Een Personal Trainer is veel persoonlijker bezig en let scherper en nauwkeuriger op je medische belemmeringen en of sportieve vorderingen met de daarbij behorende feedback.

Dit alles gaat zoals je ziet net een stap verder dan de fitnessinstructeurs. De fitnessinstructeurs en Personal Trainers zullen nauw samenwerken en jou als trouw lid helpen om verantwoord te blijven sporten.

De kans is overigens erg groot dat je nu een aantal keer per week gegarandeerd met jouw favoriete fitnessinstructeur of instructrice aan het sporten bent. De komende maanden zullen er namelijk een aantal fitnessinstructeurs, die je al kent, extern worden opgeleid tot Personal Trainer. Dit wordt een intensieve opleiding en deze zullen ze allemaal moeten halen om als Personal Trainer aan de slag te gaan met jou.

Dit betekent dat je de vertrouwde gezichten zult blijven zien. Binnen Warren’s Sportinstituut zullen deze fitnessinstructeurs gedeeltelijk op de fitnessvloer aanwezig zijn en daarnaast een gedeelte worden ingeboekt voor personal training.

Personal Training is ook voor jou
Een Personal Trainer is een ervaren allround vakman die samen met jou het juiste trainingsprogramma vast stelt en je zo vaak je maar wilt kan begeleiden bij het sporten. Extra beweging en een gezonde lifestyle worden zo een vast onderdeel van je leven. Een Personal Trainer is er voor iedereen. Jong en oud, welke reden of motivatie je hoe dan ook hebt. En dat is het grote voordeel, jij staat centraal. je wordt gezien en gehoord. De trainer past zich aan, aan jouw wensen en doelstelling en aan jouw niveau. Beginner of gevorderd, dat maakt de trainer niet uit. Hieronder een keuze uit de mogelijkheden;

 • Afvallen
 • Verbeteren uithoudingsvermogen
 • Houding verbetering
 • Revalidatie na blessure
 • Looptraining voor beginners
 • Verbeteren motorische vaardigheden
 • Ondersteuning sport specifiek
 • Krachttraining
 • Coördinatie, lenigheid, romp & krachttraining
 • Power Plate

Tegenwoordig worden er twee woorden veelvuldig gebruikt, effectief en efficiënt. Het is wetenschappelijk bewezen dat je met het trainen met een Personal Trainer vijftig procent meer calorieën verbruikt tijdens een sessie! Ook daalt de kans op onnodige blessures aanzienlijk.

Trainen met een Personal Trainer is verder ook effectief en efficiënt, omdat deze zich van nature medeverantwoordelijk voelt voor jouw trainingsresultaten. Samen op zoek naar een ideale training steeds wanneer je moeite hebt om gemotiveerd te blijven. Het is een wisselwerking! Het is om deze redenen belangrijk dat jij je prettig voelt in zijn of haar gezelschap. Wederzijds commitment is een onmisbaar ingrediënt voor een positieve samenwerking en eindresultaat.

Personal Training bij Warren’s Sportinstituut
Als start zal er een uitgebreid intakegesprek worden afgenomen, om belangrijke zaken vast te stellen, te bespreken om optimale duidelijkheid te krijgen in de werkwijze en jouw fysieke gesteldheid. Jouw fysieke gesteldheid wordt gevormd door o.a. medische achtergrond, flexibiliteit, motorische vaardigheden, romp stabiliteit (buik en rugspieren), algemeen kracht en uithoudingsvermogen. Aan de hand van deze gegevens en wensen zal er een effectief en persoonlijk trainingsprogramma worden samengesteld, eventueel in combinatie met voedingsadvies. Geen absurde diëten, maar verantwoorde voedingsadviezen. Er zullen afspraken worden gemaakt over de vaste metingen en testen. Door deze testen en metingen blijf je op de hoogte van jouw vooruitgang en ontstaat er een doel om aan te werken. Je persoonlijke gegevens worden discreet bewaard en blijven tussen jou en de Personal Trainer.

In het intakegesprek zal de Personal Trainer verder ook de vaste werkwijze, de voorwaarden en kosten bespreken van deze extra service die wij binnen Warren’s Sportinstituut gaan hanteren.

Enthousiast geworden en wil je eindelijk jouw doel gaan verwezenlijken? Vraag bij de medewerkers van Warren’s Sportinstituut naar de aanvraag van het gratis kennismakingsgesprek met een van Personal Trainers of mail naar info@warren.nl. De Personal Trainer neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op!