Heb je een vraag, kijk hieronder

Staat het antwoord op je vraag er niet bij, stuur een bericht en wij beantwoorden je binnen 24 uur.

Wat zijn de algemene voorwaarden van Warren’s sportinstituut?

Bekijk de voorwaarden hier

Hoe kan ik me inschrijven?

Er zijn meerdere mogelijkheden om je in te schrijven; het kan via de website onder het item inschrijven, via de website een inschrijfformulier downloaden en met post versturen of in het sportinstituut zelf het inschrijfformulier komen invullen. Of je komt meteen bij ons langs. Krijg je een lekker kopje koffie en vertellen we je alles…

Wat te doen als ik wil opzeggen?

Het opzeggen dien je altijd schriftelijk te doen. Deze schriftelijke opzegging kan per email, brief, fax of in het sportinstituut door het invullen van een opzegformulier, dan regelen wij de rest voor je…

Welke groepslessen geven jullie?
Door deze link aan te klikken kom je bij het lesrooster van alle groepslessen. Er zijn er genoeg, dus wanneer start jij?
Wanneer geven jullie Spinning?

Door deze link aan te klikken kom je bij het lesrooster van alle Spinninglessen. Wij starten regelmatig met nieuwe groepen, dus kijk snel als je wilt meedoen!

Kan ik een proefles volgen?

Ja, je mag een proefles bij ons volgen! Dit is natuurlijk ook bij de groepslessen van toepassing. Bij de fitness kun je gewoon meteen starten (na een intake).

Wat kost een lidmaatschap?

Bij ons kun je al trainen vanaf € 24,50 per maand. Met een abonnement of met een strippenkaart als je dat liever wilt; geen punt, dit kan ook. Klik hier voor alle mogelijkheden.

Hoe betaal ik het bedrag van een abonnement?

Bij ons dienen alle abonnementen middels automatische Incasso of via de Warren App  te worden voldaan of je kunt het bedrag voor de totale duur van de overeenkomst in één keer contant of via de pinautomaat betalen.

Hebben jullie ook strippenkaarten?

Ja, die hebben wij. Voor indoor en/of outdoor en dit voor 3 of voor 6 maanden. Kijk even op de speciale pagina.

Kan ik direct starten met trainen als ik nu langskom?

Ja, je kunt direct starten met het volgen van een groepsles. Echter, gezien onze visie m.b.t. verantwoord sporten, dien je altijd eerst een afspraak te maken voor de eerste keren fitnessen met een individueel programma. Dit i.v.m. de planning van onze fitness instructeurs die je professioneel zullen begeleiden. Maar als je vandaag zin hebt om direct te starten, maken we natuurlijk meteen tijd voor je.

Wat dien ik te doen als ik ga verhuizen?

Een adreswijziging dien je altijd schriftelijk te doen. Deze schriftelijke wijziging kan per email, brief, fax of in het sportinstituut zelf door het invullen van het wijzigingsformulier.

Wat dien ik te doen als ik door ziekte of blessure mijn abonnement tijdelijk wil stopzetten?

Het tijdelijk stopzetten of omzetten van je abonnement is altijd mogelijk! Dan doen wij in overleg graag voor je

Hoe vaak krijg ik begeleiding?

Tijdens de eerste drie keren, als  je een zelfstandig fitness programma wilt volgen, krijg  je sowieso begeleiding. Indien noodzakelijk kan dit in overleg altijd verlengd worden. Bovendien lopen onze instructeurs altijd in de zaal voor de nodige aanwijzingen, ook al fitness je al jaren.

Vanaf welke leeftijd mag ik zelfstandig fitnessen?

Individueel fitness mag vanaf een leeftijd van 18 jaar. Ons Ouder- & Kind abonnement biedt allerlei mogelijkheden voor kinderen jonger dan 18 jaar, we vertellen je er graag meer over.

Zijn er Personal Trainers aanwezig?

Ja er zijn bij ons Personal Trainers aanwezig en deze professionals zijn allemaal ingeschreven bij de KvK en werkzaam vanuit hun eigen P.T. bedrijf.

Wat zijn de mogelijkheden voor bedrijfsfitness?

Er zijn legio mogelijkheden voor bedrijfsfitness, daar vertellen we je graag alles over. En wij bieden fitness op maat, dat perfect aansluit op de wensen van je personeel.

Welke huisregels zijn er voor de sauna?

Zie rondje sauna en reglementen sauna.

Hoe kan ik reserveren voor een groepsles en/of Spinning?

Wij werken met een reserveringssysteem op locatie dat inhoudt dat we een half uur vóór de les muntjes uitgeven waarmee je een plaats reserveert in desbetreffende les.